Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

Single Post

Funny Team Games – Groepsuitje

Durven jullie de strijd aan te gaan? Bij dit spel staat gezelligheid uiteraard op nummer 1. Maar het is zeker van belang dat de deelnemers creatief en slim zijn, maar ook snel kunnen handelen en misschien zit er zelfs wel een beetje leidinggeven bij.

Spellen

De spellen die gespeeld worden zijn eenvoudig aan te passen aan het karakter of de wensen van de groep. Met slecht weer kunnen de activiteiten in een tent plaatsvinden of wordt er soort regenversie gespeeld. Er wordt geduelleerd in twee teams of meer. Het kan dan gaan om de snelste tijd of om de meeste punten. Tijdens het spel kan een team haar punten verdubbelen door een joker in te zetten.

Dit arrangement is geschikt voor jong, oud, sportief of minder sportief. Iedereen kan met alle plezier deelnemen aan dit fantastische spel!

Er wordt gestreden voor de Funny Team Games Blokaal. Dat wordt gedaan door middel van ludieke en grappige spellen. Tussen de spelrondes door wordt er een korte pauze gehouden waarbij wat gedronken kan worden in het restaurant Woodies.

Wilt u de strijd aangaan met uw vrienden, familie of collega’s? Boek hier het Funny Team Games groepsuitje.