Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

Single Post

Familie- of groepsuitje – Wie de Robinson van de groep?

Wanneer u een uitje voor de groep moet regelen, moet dat natuurlijk perfect en onvergetelijk zijn. U wilt dat er nog lang over uw georganiseerde uitje wordt nagepraat. Daag elkaar daarom uit met fanatieke spellen, opdrachten en puzzels om er achter te komen wie de Robinson van de groep is.

Eilandraad

U wordt naar de eilandraad gebracht en hier staat de spelbegeleider u al op te wachten. De teams worden gemaakt en elk team maakt zijn eigen teamvlag die u de gehele middag bij u houdt. Vervolgens zet elk team een vlot in elkaar om naar de proeven op het ‘eiland’ te kunnen varen.

Er worden verschillende fanatieke proeven uitgevoerd waarbij tegen elkaar gestreden wordt. Kan uw team goed samenwerken, doorzetten, geduld hebben en de leiding nemen? Daar komt u dan snel genoeg achter. Het is de bedoeling dat u zoveel mogelijk kralen verdient voor uw eigen immuniteitsketting door middel van de proeven. Degene met de meeste kralen aan de ketting heeft een voordeel bij de finaleproef! Er wordt tussen de proeven door even gerust en wat gedronken. Na de spannende finaleproef wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een toffe en originele prijs!

Ga deze ontzettend spannende, fanatieke en leuke uitdaging aan met uw familie of vrienden! Wilt u meer weten over dit familie- of groepsuitje? Klik dan hier.