Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

3 Daags golfarrangement in Gelderland – Chipje Putje Parretje XL

Dit 3-daags golfarrangement in Gelderland is inclusief:

 • Glas welkomstbubbels 
 • Rondje bites in 4 heerlijke gangen op de dag van aankomst 
 • 2 Overnachtingen in een lifestyle kamer
 • 2x live cooking ontbijt in de Kookstudio
 • 6-gangen diner in restaurant Lokaal op de tweede dag
 • 2x Een greenfee voor 18 holes op Golfbaan ’t Zelle of de Keppelse golfclub 

Prijs: € 265,00 p.p. op basis van een 2-persoons Lifestyle kamer. 
1-persoonskamer toeslag: € 35,00 per kamer, per nacht.

Optioneel erbij te reserveren:
6-gangen wijnarrangement vanaf € 30,00 p.p.

De prijs van dit 3-daagse golfarrangement in Gelderland is geldig tot en met 30 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

3 Daags golfarrangement in Gelderland

2 Dagen golfen op golfbaan 't Zelle of de Keppelse Golfclub en 2 overnachtingen in een monumentale villa in de Achterhoek. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner en een Live Cooking Ontbijt in onze kookstudio.

Een belevenis voor al uw zintuigen

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten looaafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving! Restaurant LOKAAL heeft een warme uitstraling door het ‘hemelplafond’ met tientallen kleine lichtjes. Je neemt er plaats in een comfortabele rode fauteuil of op een zachte paarse bank.

De kamers - modieus, centraal en monumentaal

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval. Sommige kamers hebben zelfs een Auping bed. In de Villa kun je kiezen in wat voor soort kamer je wil verblijven. Ben je een badder type? Kies dan voor één van onze waterpretkamers. Romantici voelen zich thuis in een romantische kamer en een zakelijk getint verblijf gaat uitstekend in een business kamer met een vergadertafel en afgesloten slaapvertrek.

Arrangement beoordelingen

8.8
Superb
5 reviews
 • 8
  Wim Schaafsma

  3-daags golfarrangement. Prima geregeld. Leuk hotel, hele goede keuken, gehorige kamers, prima bedden, rare schakeling verlichting.

 • 9
  edith hallet

  zeer mooi geregeld arrangement

 • 8
  Anoniem

  3 daags golfarrangement in Gelderland chipje putje parretje XL. Hotel was prima mooi statig pand met een verrassende inrichting. Service was prima, diner en ontbijt waren perfect. Omgeving is een goede uitvalsbasis om naar diverse golfbanen te rijden. Aanrader is om op t Zelle te spelen, mooie baan en ook de oefenfaciliteiten waren prima in orde. Clubhuis met heerlijk terras.

 • 9
  Anoniem

  3 daags golfarrangement in Doetinchem. Helaas konden we maar op een golfbaan terecht en moesten zelf op zoek naar een 2e baan. Voor het overige was de organisatie erg goed. Zo ook de verblijfslocatie in Doetinchem. GC 't Zelle is een heerlijke baan midden in een natuurgebied. Vriendelijke mensen overal kortom zeer aan te bevelen.

 • 10
  Tineke Verkerk

  Top geregeld, mooie golfbanen en het hotel is een fantastisch hotel. Gastvrij, vriendelijk, de proeverij en het 6-gangendiner buiten gewoon complimenten