Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

Stadscafé Simons

Stadscafé Simons is een bekend café waar u kunt lunchen, dineren of kan komen borrelen. Het bevind zich tegenover de Catharina Kerk wat zorgt voor een leuke sfeer als u op het terras zit. Het is lekker en gezellig zitten en u wordt bediend door super vriendelijk personeel.

Zalen

Op de bovenverdieping beschikt het stadscafé over 2 grote, mooie zalen. U heeft uitzicht op het Simonsplein en op de Catharina Kerk. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld een bruiloft, vergadering, receptie, teamuitjes, jubileums of uw eigen feest. De grote zaal is geschikt voor 150 personen, de kleine zaal is geschikt voor 40 personen.

“Enthousiaste medewerkers, lekker eten en snelle service op een schitterende locatie met een mooi terras”

Catering

Ook biedt het stadscafé hun gerechten aan op locatie. Zo brengen ze bijvoorbeeld culinaire gerechten op uw bedrijfsborrel of een luxe en lekker buffet op uw evenementen. De prijzen zijn erg verschillend en er is keus uit veel verschillende buffetten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stampotten buffet, een lekkernijen buffet of alleen een dessert buffet.

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 10.00 – 02.00 uur

Locatie

Stadscafé Simons
Simonsplein 8
7001 BM Doetinchem
Tel: 0314-392233
E-mail: info@stadscafesimons.nl
www.stadscafesimons.nl

Leave a Reply: