Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

Gringo’s

In dit Mexicaanse restaurant proeft, voelt, en ziet het eruit als Mexico. Het is een echte belevenis om hier te zitten. U kunt hier genieten van lekker eten, een borrel, even lekker loungen en u kunt er zelfs dansen op de prachtige Mexicaanse muziek. De menukaart biedt genoeg keus voor iedereen. U kunt onder andere kiezen uit vlees, vis en natuurlijk ook vegetarische gerechten. U kunt veel specialiteiten verwachten naast de menu kaart, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de vis van de dag bij de medewerkers. Het is ook erg leuk om er s’ avonds voor het uitgaan een drankje te komen drinken. Kies van de drankenkaart uit de vele verschillende cocktails. Echt een aanrader!

Pinchos Taberna zit naast Gringo’s en is een authentieke, Spaanse bar. Hier worden gedurende de hele avond diverse pinchos rondgebracht volgens Spaanse recepten. Ook is er een kaart met kleine gerechten die u zelf kunt bestellen. De wijnkaart is hier volledig Spaans en de Spaanse bieren zijn natuurlijk ook aanwezig. Hier kan niet gedineerd worden, alleen gezellig geborreld.

“Gezellig terras, goede sfeer en een erg grote kaart”

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Gringo’s op www.gringosdoetinchem.nl.

Locatie

Gringo’s
Grutstraat 15a
7001 BW Doetinchem
Tel: 0314-365539
E-mail: info@gringosdoetinchem.nl
www.gringosdoetinchem.nl