Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

De Zaak

In Doetinchem vindt u het culinaire restaurant De Zaak. Bij dit restaurant kunt u met een groep, jong en oud of gewoon lekker met z’n tweetjes terecht voor overheerlijk diner of een gezellige borrel. De bediening is vriendelijk en verzorgd u tijdens uw bezoek aan het restaurant met een brede glimlach waardoor u niets anders kunt dan genieten.

Het restaurant biedt verschillende arrangementen zijn, die erg aan te raden zijn. U kunt u bijvoorbeeld laten verassen met 5 kleine gerechten die goed bij elkaar aansluiten. Deze gerechten worden iedere 3 weken vernieuwd. ‘Heeft u bepaalde wensen? Laat het de bediening weten en zij zorgen ervoor dat het wordt aangepast.

“Goed restaurant, goede en gezellige bediening en een goede uitleg aan tafel. Het 5-gangen bitesarrangement is een aanrader!”

Met een groot gezelschap kunt u uitstekend bij het restaurant terecht. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld wanneer u met een groep van maximaal 8 personen bent gebruik maken van de Private Dinning, apart dineren of borrelen.

Openingstijden

De actuele openingstijden van De Zaak kunt u bekijken op www.restaurantdezaak.nl.

Online een tafel reserveren bij De Zaak, dat kan via www.restaurantdezaak.nl.

Locatie

De Zaak
Gruitstraat 16
7001 BX Doetinchem
Tel: 0314-361022
www.restaurantedezaak.nl