Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

De Kompaan

Bij de Kompaan is geen gebrek aan gezelligheid en lekker eten. Ze maken de lekkerste kwaliteitsburgers en andere (vlees) gerechten. De huisgemaakte burgers zijn bereid met verse ingrediënten en heerlijke toppings. Ze hebben dubbele burgers voor de grote eters of kies zelfs uit een burgertrio voor meerdere smaken!

Maar daar blijft het niet bij, u kunt daarnaast ook nog genieten van heerlijke borrelplankjes en een ontzettend breed assortiment aan bieren. Elke vrijdag en – zaterdag avond staat in het teken van Borrel & Beats. Vanaf 22:00 uur wordt er leuke muziek afgespeeld en is er genoeg te borrelen. Oftewel gegarandeerd een gezellige avond bij de Kompaan.

Wanneer u zin heeft in een heerlijke lunch, dan kunt u ook bij de Kompaan terecht. Op zaterdag kunt u heerlijk lunchen bij de Kompaan.

“Mooie zaak met erg lekker eten en veel verschillende lekkere speciaalbieren!”

Catering

Ook bieden ze catering aan bij grote groepen. Er wordt gezamenlijk van te voren besproken wat uw wensen zijn en hoe dit gerealiseerd kan worden. Hierbij kunt u denken aan een gevarieerde barbecue op locatie met een kok die alles naar keuze op de barbecue bereidt. Kleine hapjes op uw feest is natuurlijk ook niet te missen. U kunt ervoor kiezen dat er lekkere mini-burgers geserveerd worden. Daarnaast is er keuze uit een uitgebreid diner, een hapjesbuffet of een Burger-Bomb buffet. Zelfs uw feest kan u helemaal laten organiseren door de Kompaan. Wie zegt daar nou nee tegen!

Openingstijden

Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag en donderdag: 12.00 – 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 12.00 – 02.00 uur
Zondag: 12.00 – 00.00 uur

Locatie

De Kompaan
Grutstraat 12
7001 BX Doetinchem
Tel: 0314-843305
E-mail: info@dekompaan.nl
www.dekompaan.nl

Leave a Reply: