Single Post

Bistro de Cactus

Bistro de Cactus bestaat al sinds 1997 en heeft veel eigenaren zien komen en gaan. In 2006 hebben 2 broers het restaurant overgenomen en dat doen ze fantastisch. Hier bent u verzekerd van een leuke avond door de ontzettend goede bediening, de verse ingrediënten, de heerlijke kwaliteitsgerechten en de gezellige ambiance.

Er zijn inmiddels ontzettend veel goede recensies te vinden over het restaurant, ook als je het de Doetinchemse inwoners vraagt, zijn ze laaiend enthousiast. U moet geen hip restaurant verwachten waar alles modern ingericht is. Qua inrichting loopt het restaurant wat achter, maar dat maakt het juist extra gezellig en sfeervol. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de bar die overkapt is met dakpannen of aan de opvallende saloondeurtjes die hangen in het halletje van het toilet.

”Hier kan ik nou echt ongedwongen genieten van de heerlijke maaltijden”

Zaak afhuren voor feesten & partijen

Bij restaurant Bistro de Cactus kunt u het restaurant afhuren op een doordeweekse dag (maandag t/m donderdag) voor bijzonderen gelegenheden. Zo hoeft u niet met uw gezelschap weggestopt in een zaaltje te zitten. Hier wordt alles tot in de puntjes geregeld. Hier een paar voorbeelden waar u de zaal voor kunt gebruiken:

  • Walking dinner
  • Borrel
  • Uitgebreid 3-gangen menu
  • Feest

Er zijn nog veel meer mogelijkheden in overleg mogelijk. Maak een afspraak of loop even binnen!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: vanaf 17:00 uur

Locatie

Birstro de Cactus
Grutstraat 37
7001 BW Doetinchem
Tel: 0314-344821
E-mail: info@bistrodecactus.nl
www.bistrodecactus.nl

Leave a Reply: