Image Alt

Vergaderen

Vergaderen in een prachtige omgeving

Zit u regelmatig in vergaderingen? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie?
In Doetinchem kunt u op meerdere locaties vergaderen en mogelijk kunt u na de vergadering de prachtige omgeving ontdekken.

Vergaderlocaties in Doetinchem

Stijlvol vergaderen in Gelderland: u zult verrast staan door het monumentale en karakteristieke gebouw. In het gebouw kunt u in een sfeervolle vergaderzaal met een uiteenlopend gezelschap vergaderen. De vergaderzalen zijn voorzien van uitstekende audiovisuele middelen en kunt u zelf gebruik maken van de espressobar. Tijdens het vergaderen door kunt u genieten van een compleet verzorgde lunch.

Vergaderen en overnachten in een monumentaal pand: aanschouw het prachtige gebouw met eigentijds interieur. In de villa kunt u vergaderen in een sfeervolle vergaderzaal die is voorzien van uitstekende audiovisuele middelen. Bent u met een gezelschap tot 100 personen? U kunt dan gebruik maken van de stijlvolle grote zaal die in meerdere ruimtes opgesplitst kan worden.

Meerdaags vergaderen in Gelderland: bent u op zoek naar een geschikte, maar bijzondere vergaderlocatie? Dan bent u in Doetinchem in deze monumentale en karakteristieke villa aan het juiste adres. Neem plaats in een sfeervolle vergaderzaal die is uitgerust met alle faciliteiten. Laat u verrassen door het 3-gangen diner van Arthur en geniet na een goede nachtrust van een live cooking ontbijt.

De beste vergaderlocaties