Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Vakantie

Genieten zoals op vakantie

In Doetinchem bent u aan het juiste adres om heerlijk culinair te genieten van al het lekkers dat de verschillende restaurants aanbieden. Geniet van de verschillende keukens en van producten uit de streek. De restaurants bieden voor ieder wat wils en zijn voor iedere portemonnee geschikt.

Een selectie van restaurants

Café Jansen: Doetinchemse gezelligheid in eetcafé Jansen, waarbij lekkere gerechten en een sfeervol café centraal staan. Café Jansen is al meer dan 20 jaar gevestigd in het prachtige Doetinchem. U kunt er heerlijk eten of gewoon genieten van een lekkere borrel. Alles kan in het mooie café waar de deur 365 dagen per jaar voor u open staat.

Bistro de Cactus: hier bent u verzekerd van een leuke avond door de ontzettend goede bediening, de verse ingrediënten, de heerlijke kwaliteitsgerechten en de gezellige ambiance. Er zijn inmiddels ontzettend veel goede recensies te vinden over het restaurant, ook als je het de Doetinchemse inwoners vraagt, zijn ze laaiend enthousiast.

Gringo’s: in dit Mexicaanse restaurant proeft, voelt, en ziet het eruit als Mexico. Het is een echte belevenis om hier te zitten. U kunt hier genieten van lekker eten, een borrel, even lekker loungen en u kunt er zelfs dansen op de prachtige Mexicaanse muziek. De menukaart biedt genoeg keus voor iedereen. U kunt onder andere kiezen uit vlees, vis en natuurlijk ook vegetarische gerechten.

Stadscafé Simons: Stadscafé Simons is een bekend café waar u kunt lunchen, dineren of kan komen borrelen. Het bevind zich tegenover de Catharina Kerk wat zorgt voor een leuke sfeer als u op het terras zit. Het is lekker en gezellig zitten en u wordt bediend door super vriendelijk personeel.

Leuke vakanties