Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Avondje uit

Heerlijk avondje uit

Doetinchem is de ideale locatie om een avondje erop uit te gaan. Voor iedere doelgroep is er wel iets te beleven van jong tot oud. Ontdek de vele mogelijkheden die worden geboden. Hieronder geven wij u een aantal leuke suggesties.

Een onvergetelijke avond met deze suggesties

Wild workshop in een villa: Leer hoe u een ree dient te bereiden met deze leerzame kookworkshop. Treed in de voetsporen van een echte chef. Er wordt een demonstratie geven door de chef hoe een ree wordt ontleed. Met de onderdelen van de ree maakt u verschillende gerechten!

COCO’s Whisky Proeverij & Workshop: Whisky het welbekende sterke drankje waar niemand over uitgepraat raakt. Schaaf u kennis bij met een introductie over de oorsprong van whisky van een Whisky-expert waarna je allerlei verschillende smaken gaat combineren.

Spellen uitje: ga de competitie aan met jouw familie of vrienden tijdens een pubgame, in het casino of tijdens een potje darten. Uw zangkwaliteiten kunt u laten horen tijdens de karaoke. Bij partycentrum Doetinchem kunt u de diverse spellen spelen.

Leuke avondjes uit